Școala Profesională Nr.5

Biblioteca ȘP5

Lista cu Cărțile din Bibliotecă

Registrul Inventarului cu Cărți Artistice.xlsx

Manuale în Format PDF

Manuale Meseria Operator/Operatoare la Fabricarea Produselor Zaharoase

Абрам Драгилев Производство конфет.pdf

Абрам Драгилев, Яков Сезанаев – Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий. Academia, ИРПО (2000).pdf

Скобельская – Технология производства сахарных кондитерских изделий.pdf

Технология кондитерского производства – В.В. Румянцева.pdf

Manuale Meseria Bucătar/Bucătăreasă

Auxiliar Curricular Brutar-Patiser-Preparator Produse Fainoase.pdf

Manual de bune practici. Morărit și Panificație.pdf

MODULUL 1 – Substanțe periculoase conștientizare evaluare protejare.pdf

MODULUL 1.2.3.4 Cartea BRUTARULUI – GH.MOLDOVEANU.pdf

Modulul Fabricarea pâinii.pdf

N.Buteikis A.Jucov SPECIALITĂȚI DE PATISERIE.pdf

Tehnologia-fabricării painii si a produselor de franzelărie şi simigerie.pdf

Manuale Meseria Brutar/Brutăreasă

Fişă tehnologică.pdf

Ghid de Bune Practici pentru Siguranta Alimentelor – Alimentatia publica sanpid.pdf

MB- Prepararea bucatelor dietice.pdf

MB- Prepararea bucatelor din bucataria internationala.pdf

Tehnologia Prepararii Bucatelor(62.5).pdf

Сборник Рецептур.pdf

Manuale Meseria Bucătar/Bucătăreasă-Chelner/Chelneriță

Merceologia Alimentară.pdf

Prepararea bucatelor din carne.pdf

Prelucrarea primara a carnii si pregatirea semipretartarelor din carne.pdf

Prelucrarea primara a pasarii si pregatirea semipreparatelor din pasare.pdf

Prelucrarea primara a pestelui si pregatirea semipreparatelor din peste.pdf

Prepararea bucatelor din oua cu branza.pdf

Prepararea bucatelor din pasare.pdf

Prepararea bucatelor din peste.pdf

Prepararea bucatelor si articolelor culinare din aluat.pdf

Prepararea bucatelor si garniturilor din legume.pdf

Termeni specifici folositi in bucatarie.pdf

Turism si alimentatie manual cl. IX Stefania Mihai.pdf

Servirea preparatelor si bauturilor.pdf

Manuale Meseria Cofetar/Cofetară

Specialitati de patiserie N.Buteikis.pdf

Tehnologie cofetar-patiser.pdf

Manuale Meseria Operator/Operatoare Produse Lactate

Laptele si procesarea laptelui.pdf

Tehnici avansate de apreciere a calitatii laptelui.pdf

Tehnologia produselor lactate.pdf

Tehnologia valorificarii laptelui.pdf

Manuale Meseria Operator/Operatoare Preparare Mezeluri și Produse din Carne

Transare, dezosarea si alegerea carnii.pdf

Filiera Carnii.pdf

Tehnologii generale carne.pdf

Indrumar de laborator.pdf

Preparate din carne.pdf

Manuale Meseria Operator/Operatoare Tranșare Carne

Controlul si expertiza carcaselor de bovine.pdf

Filiera Carnii.pdf

Indrumar de laborator.pdf

Tehnologii generale carne.pdf

Teme Semifabricate.pdf

Transarea, dezosarea si alegerea carnii.pdf

Regulamentul Bibliotecii

Abonare Anul 2023

Abonare Anul 2024

Fișa de Înscriere

Instrucțiune

Certificat Acreditare

Organigrama Bibliotecii

Plan de Activitate

Registru Inventar

Registru RMF

Registru Voluntar

Facturi Fiscale Manuale

Ordin Nr. 122

Acord de Colaborare cu Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu” 

Acord de Parteneriat ”Pro Lectura”

Acord de Colaborare cu Liceul Tehnologic ”Ion Mincu” din Vaslui

Contract de Grant Nr. 8D/LC

Acord de Colaborare UTM

Acord de Colaborare cu Biblioteca Națională a Republicii Moldova