Școala Profesională Nr.5
Registrul Inventarului cu Cărți Artistice.xlsx
Абрам Драгилев Производство конфет.pdf
Абрам Драгилев, Яков Сезанаев – Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий. Academia, ИРПО (2000).pdf
Скобельская – Технология производства сахарных кондитерских изделий.pdf
Технология кондитерского производства – В.В. Румянцева.pdf
Auxiliar Curricular Brutar-Patiser-Preparator Produse Fainoase.pdf
Manual de bune practici. Morărit și Panificație.pdf
MODULUL 1 – Substanțe periculoase conștientizare evaluare protejare.pdf
MODULUL 1.2.3.4 Cartea BRUTARULUI – GH.MOLDOVEANU.pdf
Modulul Fabricarea pâinii.pdf
N.Buteikis A.Jucov SPECIALITĂȚI DE PATISERIE.pdf
Tehnologia-fabricării painii si a produselor de franzelărie şi simigerie.pdf
Fişă tehnologică.pdf
Ghid de Bune Practici pentru Siguranta Alimentelor – Alimentatia publica sanpid.pdf
MB- Prepararea bucatelor dietice.pdf
MB- Prepararea bucatelor din bucataria internationala.pdf
Tehnologia Prepararii Bucatelor(62.5).pdf
Сборник Рецептур.pdf
Merceologia Alimentară.pdf
Prepararea bucatelor din carne.pdf
Prelucrarea primara a carnii si pregatirea semipretartarelor din carne.pdf
Prelucrarea primara a pasarii si pregatirea semipreparatelor din pasare.pdf
Prelucrarea primara a pestelui si pregatirea semipreparatelor din peste.pdf
Prepararea bucatelor din oua cu branza.pdf
Prepararea bucatelor din pasare.pdf
Prepararea bucatelor din peste.pdf
Prepararea bucatelor si articolelor culinare din aluat.pdf
Prepararea bucatelor si garniturilor din legume.pdf
Termeni specifici folositi in bucatarie.pdf
Turism si alimentatie manual cl. IX Stefania Mihai.pdf
Servirea preparatelor si bauturilor.pdf
Specialitati de patiserie N.Buteikis.pdf
Tehnologie cofetar-patiser.pdf
Laptele si procesarea laptelui.pdf
Tehnici avansate de apreciere a calitatii laptelui.pdf
Tehnologia produselor lactate.pdf
Tehnologia valorificarii laptelui.pdf
Transare, dezosarea si alegerea carnii.pdf
Filiera Carnii.pdf
Tehnologii generale carne.pdf
Indrumar de laborator.pdf
Preparate din carne.pdf
Controlul si expertiza carcaselor de bovine.pdf
Teme Semifabricate.pdf
Transarea, dezosarea si alegerea carnii.pdf
Regulamentul Bibliotecii
Abonare Anul 2023
Abonare Anul 2024
Fișa de Înscriere
Instrucțiune
Certificat Acreditare
Organigrama Bibliotecii
Plan de Activitate
Registru Inventar
Registru RMF
Registru Voluntar
Facturi Fiscale Manuale
Ordin Nr. 122
Acord de Colaborare cu Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”
Acord de Parteneriat ”Pro Lectura”
Acord de Colaborare cu Liceul Tehnologic ”Ion Mincu” din Vaslui
Contract de Grant Nr. 8D/LC
Acord de Colaborare UTM
Acord de Colaborare cu Biblioteca Națională a Republicii Moldova